Showing posts with label Creative Questions. Show all posts
Showing posts with label Creative Questions. Show all posts


This puzzle is called Lateral Thinking... Just Check This Out!!!!
 
 
Scroll down slowly and be honest to yourself.
 
 
           man
1.    ------------
           board
 
 
 
 
 
 
Ans. = man overboard
 
 
          stand
2.   ------------
            i
 
 
 
 
 Ans. = I understand
 
OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair?
 
 
3. /r/e/a/d/i/n/g/
 
 
 
 
Ans. = reading between the lines
 
 
4.    r
     road
       a
       d
 
 
 
 
 Ans. = cross road
 
 
5.   cycle
       cycle
       cycle
 
 
 
 
Ans. = tricycle
 
 
            0
6.    ------------
           M.D.
          Ph.D.
 
 
 
 
Ans. = two degrees below zero
 
 
          knee
7.   ------------
          light
 
 
 
 
Ans. = neon light (knee-on-light)
 
 
                ground
8.         ---------------
     feet feet feet feet feet feet
 
 
 
 
 
Ans. = six feet underground
 
9.      he's / himself
 
 
 
 
 
Ans. = he's by himself
 
10.     ecnalg
 
 
 
 

Ans. = backward glance

11. death ..... life
 
 
 
 

Ans. = life after death

12.  THINK
 
 
 
 
 
Ans. think big !!
 
And the last one is real fundoo............

13.    ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....
 
 
 
Ans. long time no 'C' (see)